Onzichtbare Beugels

Meld u nu aan voor de open dag op Zaterdag 6 januari via onderstaand inschrijf formulier. Graag vernemen wij wat uw gewenste aankomst tijd is. Tijdens deze gezellige dag verzorgen wij een hapje en een drankje.

Hopelijk tot dan!

Aligners SureSmile straight trimline 1 bij Venema Tandartsen
Aligners SureSmile Scalloped trimline bij Venema Tandartsen

Aligners, oftewel transparante beugels zijn niet meer weg te denken. Merkt u dat uw tanden niet meer recht staan of stoort u zich aan scheefstand waar u graag iets aan gedaan wilt hebben dan bieden aligners misschien een uitkomst voor u.  Deze onzichtbare beugels worden namelijk steeds populairder. De voor u op maat gemaakte beugels worden over de tanden heen geschoven en verplaatsen deze stap voor stap.

Bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Door het maken van een 3D scan en mondfoto’s kunnen wij u een inzicht geven van de resultaten en bijbehorende kosten.

Ook wanneer u geen patiënt bij ons bent is dit mogelijk.

Opendag 6 januari van 11:00 tot 16:00
Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Intake

Tijdens deze afspraak maken we een mond-scan, mondfoto’s en een röntgenfoto. Met deze informatie wordt een op maat gemaakt plan gemaakt, tevens ontvangt u een prijsindicatie van de eerste reeks beugels.

Treatment

Nadat de alginers zijn besteld bij de fabrikant kunnen we deze gaan plaatsen. Soms is slicen of het plaatsen van attachments nodig, hier informeert de behandelaar u over. De behandeling is pijnloos. Hierna komt het op u aan en dient u de beugels 22 uur per dag te gaan dragen en om de 2 weken te wisselen. Iedere 4 tot 8 weken controleren wij de voortgang in de praktijk. Na de eerste reeks aligners bekijken we of er nog meer nodig zijn om het resultaat te optimaliseren of dat u tevreden bent.

Hierna

De tanden hebben na de orthodontische behandeling altijd de neiging terug te verplaatsen naar de oorspronkelijke positie. Vandaar dat naast het plaatsen van een spalkje, een nachtbeugel dient te worden gedragen voor houvast.