Algemene praktijkinformatie

Graag vertellen wij u iets meer over onze praktijk. U kunt op dit deel van de site kennismaken met ons team, onze openingstijden bekijken en een rondleiding krijgen door de praktijk. Daarnaast leest u hoe wij omgaan met kwaliteitszorg-, en verbetering en wat ons actuele aannamebeleid is. Ook plaatsen wij hier vacatures als we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Mocht u een behandeling nodig hebben die buiten onze eigen specialisaties valt, dan hebben wij een uitgebreid netwerk aan collega’s naar wie wij u kunnen doorverwijzen.

Wij vinden het belangrijk dat iedere patiënt zich bij ons op zijn of haar gemak voelt.

Binnen onze praktijk hebben onze tandartsen en mondhygiënisten verschillende aandachtsgebieden en specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan kindertandheelkunde, implantologie, acute pijnklachten, wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk binnen 1 dag.

Daarnaast besteden wij erg veel aandacht aan preventie. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.

Hiermee denken wij voor iedere patiënt het beste aan zorg te kunnen bieden.

Onze vakkennis en onze klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Wij zien goede mondzorg als een gedeelde verantwoordelijkheid. U kunt zelf thuis veel doen om uw gebit gezond en mooi te houden. Wij adviseren u daar graag over. Verder beschikken wij over ruime deskundigheid om eventuele tandheelkundige problemen te voorkomen of op te lossen.